Pár modrých zafírov

Pár modrých zafírov

Anotace: -

Pár modrých zafírov

som ti láska nazbieral
a ešte zopár perál
si stratila
a mňa si celého zlátila.

Dva drahokamy jagajúci pár
perly padali a zaliali ti tvár
pri plači nemom,
pri bozku poslednom.

Autor IronDodo, 22.11.2023
Přečteno 84x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, Niška, Anfádis, Fialový metal, cappuccinogirl, Ophelia81, Psavec, RadekČ, Frr, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí