Podľa abecedy

Podľa abecedy

A ako aktívne artikuluješ

bože, blažené bytie blúdiť

cez cezmínové cesty citliví

čiastočne čisto čudní

dakedy daromné (ne)dorozumenia

ďakujem diaľkam 

exotická erotika energizujúc

fialové feromóny fyzična

gorálky gúľajú gitarami

hojdajú, hopsajú, hľadajú

i iskrivo ískaju ihličie

ja jasám jak jaseň jari

klopem kladivom kostrbato

len letmo lúskam letá

moje mýlky mladosti

no než nadíde náš

osamelý okamih ostýchavosti

potom prejdem prstom po

rázporku rozopnutých riflí

stúpim si svedomito

tebe tesne (k) telu 

už ukradomky upínam

vlasy voňajúce vínom

zaspávam zabalená zamatom.

Autor Pettie, 25.11.2023
Přečteno 109x
Tipy 18
Poslední tipující: P.Balam, DonBirell, IronDodo, Iva Husárková, Kubíno, Niška, Ondra, Psavec, Anfádis, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná a super nápad, Milá Pettie :)*
Moc moc se mi to líbí :)

Krásné snění i noc přeji a úžasné probuzení, nad kterého není :)*

25.11.2023 23:29:14 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí