Lingvistické OCD

Lingvistické OCD

Přeběhl mi přes chodník
ustrnulý přechodník.
Leže, sedě, kleče,
sbírám se z té zteče.
.
Odněkud se přihrnul
a přede mnou ustrnul,
na pravidla nedbaje.
Jaká tohle kletba je...
.
Pak tu spatřím šinout si tu
přechodníka-transvestitu
femininem ke mně mluvíc.
A jak vidím, je jich tu víc.
.
Kéž by každý víc si střežil
svoje přechodníky.
Dneska jsem to ještě přežil.
Tisíceré díky.

Autor TRlVlUS, 29.11.2023
Přečteno 84x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Psavec, Kan, Ophelia81, Sonador, o3_gambit, Žluťák, Kubíno, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...úsměv....hraješ si...Ji.

29.11.2023 19:17:40 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí