Hrátky

Hrátky

 

Hrátky

Vločka, vločku dohání
myslí, že ji doletí,
větřík foukne ze strany
a je v jiném objetí.

Je tak krásná, lehká, hebká
chci ji pohladit,
lehce se ochladit
uf, zase se roztekla.

Vezmu jinou, ta to zvládne,
bohužel, mé úsilí je marné.
Osud má špatný,
život velmi krátký.

Nechám je padat, nemám slova,
šetřím jejich životy, zas a znova.
Posadim se do tepla,
koukám do okna, jak klesá.

Autor Marťas9, 04.12.2023
Přečteno 57x
Tipy 22
Poslední tipující: BArBArKO, Anfádis, Fialový metal, IronDodo, Marry31, Kubíno, Ondra, Ďábel sám, o3_gambit, nehledaná, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné takové něžné

04.12.2023 10:31:56 | Marry31

Děkuji Marry za hezký komentář.

04.12.2023 12:20:25 | Marťas9

Pěkná sněžná básnička :-)

04.12.2023 05:58:45 | kozorožka

Díky moc Kozorožko, přejí Ti krásný zasněženy den

04.12.2023 07:01:54 | Marťas9

Díky moc Kozorožko, přejí Ti krásný zasněženy den

04.12.2023 07:01:54 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí