Adventní čas

Adventní čas

Anotace: ...

Vzpomínky v duši se probouzejí,

adventní světla nám sny rozžehnávají

V tichu plameny svící vzplanou,

poselství naděje nám přinášejí z výšin

 

První svíčka plápolá, hoří zlatem,

očekávání v srdcích se střetává

Připomíná nám, že dobro se rodí,

dávný příběh Boží se blíží

 

Druhá svíčka, jako lilie voní,

připomíná nám pokoj a klid

Dovypráví náš touhy a sny,

s námi na vlnách času odplouvá

 

Třetí svíčka, plameny v nás rozněcují,

radost světu a hymnu klidu vyzpívají

Věříme, že láska nám změní svět,

v srdcích se šlechetnost nachází

 

Čtvrtá svíčka, plná naděje září,

posel toho, co přichází

Víra, láska, pokora a radost,

v adventním světle všem vyzařují

 

Adventní svíce na stole plápolají,

svůj klid a vole nám posílají

Připomínají nám, že čas ubíhá,

Vánoční svátky se přibližují

 

Tak vydechni, ať pochopíš jejich znamení,

adventní čas je časem setkání

Sami sebe i druhé najít,

v srdcích svých pravou lásku skrýt

Autor Misha, 04.12.2023
Přečteno 72x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, Ondra, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí