Mikuláš

Mikuláš

Mikuláš

Mikuláši uchop košík
ta je hodná, i tenhle hošík.
Ti zaslouží cukrátko,
zlobiví peklo zakrátko.

Čert se o ně postará,
pro něj super zábava.
Přihodí je do pytle,
v pekle bude moc rychle.

Jak se básní zachrání,
Anděl svou moc vezme do dlaní.
S Mikulášem dají slovo,
napraví se, budou v po ho... 

Ušetří se místo v pekle
pro ty co dělají,, techtle mechle,,
ty už nikdo nenapraví,
těm pomůže ďábel samý.

Autor Marťas9, 05.12.2023
Přečteno 99x
Tipy 26
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Ďábel sám, RadekČ, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Kubíno, Psavec, IronDodo, Marry31, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně tématické

05.12.2023 09:37:09 | Marry31

Díky moc Marry

05.12.2023 12:21:12 | Marťas9

píše Ti to čímdál líp Marti*

05.12.2023 08:31:41 | Sonador

Óooo děkuji moc, snažím se, nejsem básník, jen mě to moc baví..

05.12.2023 11:09:42 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí