Bezradne

Bezradne

Anotace: -

Bezradne

V noci na mojom prahu
vnáram sa hlbšie do zeme,
taký dlhý kŕč v nohe
prázdnotou precitol som
sám v sebe susediaci
do tmy vyšiel v ústrety
mojim dlhým krokom.

V zdĺhavých pochodoch
tvoje kroky nestretám
tvoje meno nepočuť
iba vlhký vzduch

polnočné zvonce
dupot srdca
zubadlá na stráni.

Autor IronDodo, 05.12.2023
Přečteno 51x
Tipy 23
Poslední tipující: Niška, Jiří I.Zahradník, Marťas9, Žluťák, RadekČ, Pettie, Ophelia81, Fialový metal, Kubíno, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí