SNÍM...

SNÍM...

Anotace: Pochopila jsem co jsem měla pochopit už dávno...O smrti mé kámošky a o lásce a chlapech...

Sním, já sním,
i když vím, že živou tě již nespatřím.
Vzpomínky na tebe vrací se mi zpět,
již nebrečím, teď radost mi dělá svět.

S tebou jsem byla šťastná
a narozdíl od jiných byla jsi přesná.
Chybíš mi, chybí mi tvůj smích,
nemyslet na tebe to by byl hřích.

Nechat tě jít nechat tě spát,
teď vím to nemělo se stát.
Teď už vím, teď už chápu,
že pro život dala jsi mi mapu.

Chtěla jsi za láskou jít,
chtěla šťastná si být.

Teď už vím co je to láska,
je to tajemná svlečená kráska.
Kráska co ublíží, kráska co rozbrečí,
je to ta na kterou má osobnost nestačí.

Teď ale konec je těch citů,
já chci o tom dát vědět světu.
Teď budu šťastná, teď budu žít,
nenechám k sobě muže přiblížit...
Autor Luďka, 30.03.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí