Cesty večné

Cesty večné

Anotace: -

Cesty večné

Skláňam tvár do tmy
pohladí ma spánok
spíšem pár stránok
do archívu uložím sny.

Moje cesty mliečne
majú smer krivolaký
kam zmizli vtáky...
Čierne diery nebezpečné.

Som hviezdny trosečník
povalená je moja loď na bok
pijem horký mok
kto som, nechce vidieť nik.

Nespieva slávik, nie je máj
nad sadom kráka kŕdeľ vrán
duše putujú zo všetkých strán
pastier zavrel raj.

Autor IronDodo, 14.12.2023
Přečteno 97x
Tipy 24
Poslední tipující: jort1, Marťas9, RadekČ, martinaV, Květka Š., Žluťák, o3_gambit, šerý, Fialový metal, Frr, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasná a povedená báseň. Líbí se mi Irone.*
Se tak dívám, jak se nám zas na Literu urodilo!

14.12.2023 14:11:34 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí