Vyhnanec

Vyhnanec

Anotace: -

Vyhnanec

Oči padnú, ako závory,
ako ťažké meteory
noc pripravená je na tanec
meno moje je vyhnanec.

Hviezdy pevne stoja
anjel proti mne do boja
s mečom krvavým
bodá s koncom boľavým.

Smutný bez mena bež
domova už viac nenájdeš.
Do tváre mece mi pľuvanec,
slabikuje, vyhnanec

Autor IronDodo, 17.12.2023
Přečteno 99x
Tipy 20
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Anfádis, CULIKATÁ, Psavec, Ondra, Kan, o3_gambit, Frr, šerý, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem

18.12.2023 09:03:00 | IronDodo

Smutná, ale hezky napsaná.

18.12.2023 04:31:59 | Marťas9

I anděl někdy barvu přepeřuje. Jen čistý, bílý. Ochrání a pomiluje.*

17.12.2023 14:12:37 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí