V utajení

V utajení

Anotace: -

V utajení

Sledujem ťa v utajení,
ako vtáčik pred zobudeným
si zrnkom každodenným
si oheň v ružovom tlení.

Ráno, ako list v kalendári
úsvit je presný,
ako kvety Vesny
si kvet našej jari.

Spievajú vtáky pod zenitom
rozkvitneš do minúty
kvietok do zeme zastoknutý
úsmevom božským mýtom.

Radosti pohár nerozbitný,
ktorý je naplnený
na oázu dom sa mení
prosím stále mi kvitni.

 

Autor IronDodo, 26.12.2023
Přečteno 80x
Tipy 20
Poslední tipující: Anfádis, jort1, o3_gambit, RadekČ, Psavec, Marťas9, Frr, Ophelia81, Žluťák, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem podobne prajem iba to naj

26.12.2023 19:23:01 | IronDodo

Přála bych ti ten stálý květ...

26.12.2023 19:16:35 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí