Pod Opyšem

Pod Opyšem

 

třeba poslepu
přečtu tvá slova svými prsty
a na rty vezmu zas tvůj dech
odloupnu studu zrudlé vrstvy
rozsvítím temno ve stínech

třeba v němotě
přilnu svým teplem k tvému tepu
a v krvi zmocním vášeň svou
na dveře náruče ti klepu
závěť všech možná...nezbednou

třeba bez sluchu
odezřu nádech téhle chvíle
s plamínky v očích z očí tvých
pak navedu tě rozpustile
na Opyš napiš LOVE YOUR...

smích

 

 

Autor IkkarisKa, 26.12.2023
Přečteno 107x
Tipy 22
Poslední tipující: Ďábel sám, BArBArKO, Koala, jort1, mkinka, o3_gambit, RadekČ, Frr, Jan Kacíř, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý, silný! PARÁDA!!!

29.12.2023 07:12:52 | Koala

Hodně líbí.

28.12.2023 09:03:11 | mkinka

"Pod Opyšem nad Opyšem - každý musí aspoň chvilku postát"...

27.12.2023 07:50:26 | Frr

Nádherná s nohama omývanýma řekou a ptactvem ve větvích.

27.12.2023 07:47:08 | Jan Kacíř

třeba po hmatu
dotkni se mě

27.12.2023 02:06:14 | tomkepka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí