Brána do Nikam...

Brána do Nikam...

Anotace: ...tak mě přepadla černá nálada...

Před Tebou brána se otevírá,
za ní tma a tichá prázdnota…
Černý chřtán s křídly netopýra,
jen ledový pot má lidská nahota.

Svlékni se, člověče, ukaž své já!
Odlož svou přetvářku,
Tvůj soucit je lež!
Prý věříš na lásku?
Tak seber se a běž…

Nahý jsi, jak dítě zranitelný…
Cítíš bolest…však běžíš dál.
Bloudíš, nevíš kudy kam.
Tvá nahota studí, bolestí padáš…

Ztrácíš před sebou jasnou zář,
odkryl jsi sebe a sám zůstáváš.
Zbyla jen nahota, temná prázdnota,
co za bránou čeká?
Tajemstvím zůstává….
Autor Aniba, 30.03.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí