Jantar

Jantar

Anotace: Dnešní...trochu popletená jako ten můj dnešní den

Kdysi dávno, v pravěku,
možná, že byla doba druhohor,
život na zemi přinášel
mnoho námětů pro horor.

Kdysi dávno v pravěku,
nebyl kdo k naslouchání
nebyl nikdo druhý pro hovor.

Dnes jiný je svět,
jiný je námět pro hovor.
Z potoka je řeka,
z řeky moře i námět pro horor.

Kdysi dávno, v pravěku,
ukápla kapka borovici,
odměnou je jí šperk
pro toužící krasavici.

Nikdy více nezapláče
ta dávná, vzrostlá, borovice.
Co jednou zůstane z té krásné,
šťastné krasavice ...
Autor Hančí, 30.03.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí