A dál zase sněží***

A dál zase sněží***

Anotace: ***---***---***

........................................

~~~~~~~~~
Napadaným sněhem
chodím sem a tam
jak na bílém plátně
obraz vyťapám,
pak zasněženou břízkou
jenom tak zatřesu
že jsem jak sněhulák
klidně unesu.
Ten sněhový obraz
ještě dotvořím,
šišky,větvičky a co já vím
ale škoda,do krabice
si ho nesložím.
Doma na zeď bych obraz
pověsila na háček
za chvíli by z něho zbylo
jen pár loužiček,
tak já ten obraz nechám venku
na stráž tam postavím
sněhulenku.
Ozdobím v lese smrčky
navážu jablíčka na větvičky,
celé moje dílo
ťapkami zdobí veverky,
srnky,vrabci,vrány
i sýkorky.

A v zimě dál zase sněží,
mrzne až to praští
a zítra tam znova přijdu,
vím,
zase všechno zbaští..

~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 07.01.2024
Přečteno 58x
Tipy 16
Poslední tipující: CULIKATÁ, o3_gambit, BArBArKO, IronDodo, MatyhoZmaty, Fialový metal, Žluťák, Psavec, mkinka, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé a kočka v okně.

07.01.2024 16:26:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí