Prapodivná

Prapodivná

Fialovou trávou žlutá želva leze.

Pomalu, tiše sune se vpřed. 

Na krunýři zvolna 

Roste a barví se květ.

 

Pomalu roste, Tiše jde želva vpřed

Uléhá, vstává pomalu tráva zpět.

Kde předtím byla, nelze přivonět

Tajemnou krajinou putuje květ.

Autor Protos1182, 10.01.2024
Přečteno 78x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, cappuccinogirl, zde.neck, Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí