Hrivny alebo sláva

Hrivny alebo sláva

Na vrchol si sadám,
teplo vlní vzduch.
Do diaľ pozerám,
vedie ma moj duch.
Zmyslom prepdám,
farby, vôňe, sluch.
Zvládol som to sám
a uzavrel sa kruh?

Skúšam hovoriť k Bohu,
s očami na oblohu,
myslím si, že som vinný,
my ľudia nie sme iní.
Vzpomienky mám v batohu,
tak, jak na každom rohu.
Snílek, čo chcel byť vplyvný,
do kníh chcel a má hrivny.
Autor RoTa, 12.01.2024
Přečteno 57x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, BArBArKO, mkinka, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí