Tu a teraz

Tu a teraz

 

 

Život je to

keď najmenej plánuješ

život je to

keď najmenej plánuješ...

život je to keď žiješ,

keď žiješ pre moment,

keď žiješ tu a teraz

 

Tu a teraz,

tu a teraz

keď žiješ

tu a teraz

 

Hviezdy žiaria,

hviezdy žiaria

v tvojich očiach

keď sa

úprimne smeješ

hviezdy žiaria

v tvojich očiach,

v tvojich...

keď sa naozaj tešíš

a ja sa teším

z toho nepoznaného

čo ešte čaká ma

keď letím,

keď sa plavím,

keď kráčam

ako svoj kapitán

tam kam chcem ja

a pritom som vďačný

za to čo už poznám

a kvôli vám viem, že človek

nemusí byť nikdy sám

 

Teš sa, teš sa z tvojho sna

teš sa, teš sa tu a teraz

nečakaj na správnu chvíľu

už viac nemusíš

pretože si sa jej dočkal

nečakaj na správnu chvíľu,

pretože ona je už tu

 

Tu a teraz,

ži tu a teraz

život je to

čo vidíš,

čo počuješ

a cítiš,

čo cítiš 

tu a teraz

život sa odohráva

v tvojom srdci

a v mysli tu a...

Autor Dávid, 16.01.2024
Přečteno 50x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, BArBArKO, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, Davídku.

16.01.2024 19:53:50 | mkinka

Ďakujem ti, veľmi :) prišla ku mne nečakane keď som sa vrátil z behu. Už som chcel dávno jesť ale... Nemohol som jej povedať nie, začal som písať a nakoniec vznikol tento text :)

16.01.2024 20:02:44 | Dávid

Krásné.

16.01.2024 21:06:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí