Předpověď.

Předpověď.

Padne na kolena

docela obyčejný strach.

Zrada do lží zahalena,

leží dnes na márách.

 

Umíráčkem, kdo pro ni

ruku zvedne ve zvonici,

uchopí provaz a zazvoní ?

Snad bývalí prosebníci ?

 

Padne na kolena

docela  obyčejná hrůza.

Ještě včera vyvolená,

dnes, už, jen lůza.

Autor Kan, 17.01.2024
Přečteno 91x
Tipy 26
Poslední tipující: Anfádis, Marten, Dračí, Ophelia81, Fialový metal, jort1, Marťas9, Žluťák, o3_gambit, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí