To je život

To je život

To je život

Jeden pokus,
jedna volba,
jedna šance,
jedna tvorba.

Život plný překvapení,
někdy zdravý,
někdy samé utrpení.

Spoustu chvil bychom chtěli vrátit,
spoustu také nemít. 
Spoustu nikdy nezažít, 
ty mohl jen Bůh změnit.

I přes to všechno živote
jsem ráda, že zde žijem,
jsi náš velký průvodce
v tomto světě širém.

Autor Marťas9, 19.01.2024
Přečteno 58x
Tipy 20
Poslední tipující: Ďábel sám, CULIKATÁ, Dračí, IronDodo, Žluťák, o3_gambit, Jeněcovevzduchukrásného, Anfádis, mkinka, Iva Husárková, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře řečené.

20.01.2024 18:13:24 | mkinka

Díky Jituško, měj se hezky

20.01.2024 19:28:45 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí