Modrá je taky barva z duhy

Modrá je taky barva z duhy

Anotace: ~~~~~~~~~~~

................................

~~~~~~~~~~~
Modré jsou tvé oči
modré je nebe,
modrá je vodní hladina,
šťastná je každá nevěsta
když něco modrého
pod šaty má.
Modrá je taky sukně mini
která jen tak tak
zakryje co má
i když to někdy
ta minisukně ani nedělá.
Modrý je inkoust,luční zvonky
květy čekanky
i drobné pomněnky,
modrá je taky krev šlechtice
modrá je někdy modřina
modrá je taky skalice.
Modrá je ta naše
matička Země z vesmíru,
do vlasů koupím si
mašli z krepového papíru
a taky modrou, jiné už mám
modrá je dobrá,
to s rádiem si zazpívám.
Ta modrá vlasům sluší
a culíky s mašlí schovají mi uši.

Modrá je taky barva z duhy
někdy při dešti
se obloha barvami duhy chlubí.
Tak už víme že modrá
je barva dobrá…
~~~~~~~~~~~~~~

............................

~~~~~~

Autor Květka Š., 21.01.2024
Přečteno 68x
Tipy 13
Poslední tipující: o3_gambit, IronDodo, Psavec, Stanislav32, Žluťák, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí