ŠÍLENEC VŠEDNÍCH DNÍ

ŠÍLENEC VŠEDNÍCH DNÍ

Anotace: tak či tak...

Foto: mapato

 

závan mrtvých ptáků křídel
osvěžení dávno už vyschlých vřídel
hlasité vzdechy v absolutním tichu
chudoba naparující se ve skvostném přepychu

proč zarostlý jsem ač čerstvě oholen
oblečený i když vysvlečen
proč zdá se mi o tom co teprve bude
proč nejsem nikde i když jsem všude?

co s tím mám ale dělat
vždyť nemůžu ani onanovat
ani nevím jestli dejchám
asi jo, vždyť kejchám

nejspíš ale na to hodím lejno
vždyť vono to přijde na stejno
na co se tady plahočit a pít z vokurek láku
v pozadí slyšet mávání křídel mrtvejch ptáků?

a tak už nepídím se kdo jsem
jestli se po mě slehla
či teprve slehne vlhká zem
nejspíš jsem šílenec všedních dní
čekající na ten den svůj poslední

Autor mapato, 24.01.2024
Přečteno 69x
Tipy 22
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Rafinka, Psavec, Lighter, Fialový metal, zde.neck, Jan Kacíř, Tomcat, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať tak či tak, stejně to přejde, neboj ;)

24.01.2024 07:08:34 | stormeater

...jo, tak to nějak bude, díky stormeater, tak či tak...m

24.01.2024 23:01:19 | mapato

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí