Požíračka

Požíračka

Byl jsem pro Tebe loutka
Kolíček na prádlo
Kterým svíralas mé tělo až v rozkroku
Požíračka
Mých váhavých stop
Otisků strachu
Hryzalas mne odevšad
A rozhlodala můj svět
V absolutní nic...

Lhala jsi mně do očí
Spleť ostnů, které bodaly dovnitř
A ven vykvetly v tvrdozubého ježka
Co rval peří z matrací
A píchal do žen vedle sebe
Až je rozplakal...
Autor RadekČ, 24.01.2024
Přečteno 96x
Tipy 26
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, ukrytá v máku, jort1, Lesní žínka, Marten, Sonador, o3_gambit, zde.neck, Psavec, martinaV, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Syrovost. Přímočará. Silné řádky...

28.01.2024 21:42:12 | ukrytá v máku

Vnímáš správně... syrovost až na dřeň...

29.01.2024 21:13:08 | RadekČ

Tak ale tahle "požíračka" byla opravdu hodně zlá!

24.01.2024 19:46:30 | cappuccinogirl

Poznamenala mne...

25.01.2024 15:25:26 | RadekČ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí