Zlá laň a bystrosloni

Zlá laň a bystrosloni

Anotace: smutnění

Napil jsem se vlastních slz
řekl "to vám byla rána"
sem a tam a tam a skrz
zavřela se
brána.

Kdo chodí cestou předlouhou
temnotou zakrývá své žití
kdo obchází své temné sny
až když už ráno
není zbytí.

Kdo dává bystrým slonům pít
kdo vyzná se v úskalí cest
kam zlé laně se poděly
smím už říct
dokonáno jest?

kdo připlíží se polehku
dá ochutnat mi svých dlaní
nepiju už vlastních slz
zůstanu
zlou laní.
Autor Franti, 03.04.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela zajímavý nápad.. zlé laně a bystří sloni :)

03.04.2007 14:15:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí