A není to tak jak má být...

A není to tak jak má být...

Anotace: ***~~~~~~~~***

.......................

~~~~~~~~
Já nejsem sněhová vločka
labuť,pejsek,bílá kočka
ani sněhobílé pohlazení
zimní den co byl a není
jsem vymyšlená báchorka
nebo myška ze dvorka
a do hrnečku cikorka...
či sladký koláč s ovocem
a ty jsi mým motýlem
co má každý rád to jsem
tak si mě domů vem.

Vločka ví,já se rozpustím
být s tebou to neumím
ve tvém světě
všechno ještě nekvete
ten svět je zimní
růži mi prosím utrhni,
až v mrazu chci s tebou žít
potom se má lásko
můžeme spolu rozpustit.

...je to tak jak má být...

~~~~~~~~

................................

Autor Květka Š., 27.01.2024
Přečteno 69x
Tipy 16
Poslední tipující: o3_gambit, enigman, Marťas9, Fialový metal, Marcone, Žluťák, cappuccinogirl, Sonador, Psavec, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je...

28.01.2024 15:50:44 | enigman

Svým dnešním dílkem jsi mne velice potěšila, je nádherná tvá báseňka, je nádhernej tvůj svět v obrazech:-)*

27.01.2024 15:55:29 | cappuccinogirl

27.01.2024 14:26:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí