Bráško...

Bráško...

Bráško... part II.

Dokázat vstát,
i když srdce zrovna hoří,
v očích hledat odhodlání svit.

Čekat na světlo,
které tmu zboří,
snad našel si svůj klid.

Snažil jsem se...

Hledal jsem odpovědi,
hledal smysl v zoufalství,
jenže nenašel ty správné dveře.

Bezmoc mého nitra,
tančila s velkou bolestí,
jako vlny na hladině rozbouřeného moře.

A pak to přišlo...

V očích syna,
vidím odraz tvůj,
i lásku, kterou si do srdce zasel.

Tvé dědictví,
nejvzácnější dar a je můj,
díky bráško, že si nás Tomášek našel.

Čas pomohl...

Ztrátu Tvou,
proměnil v naději a sílu,
bojovat s okamžikem, co byl nám dán.

Přes velkou bolest,
došel jsem k smíru,
věřím, že můj syn, je Tvůj plán.




W 24'
Autor Warp75, 27.01.2024
Přečteno 56x
Tipy 8
Poslední tipující: zde.neck, Žluťák, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi silne napsané. Smutná ale krásná basen

28.01.2024 15:41:23 | zde.neck

Objimam

27.01.2024 22:52:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí