Jak jsem nesměl zemřít

Jak jsem nesměl zemřít

Anotace: ggrth

mám v rukách oheň a na střeše pár cxy
řeknu ti tajemství ale pak už to nebude jen mezi námi
chci být sám
nechci být sám
objevil jsem tě ale to je tak vše
nedávej mi svoji lásku
nechci být tvůj kačer na provázku
nedávej mi žádné city
každý komu jsi se vyznala utekl pryč
možná až do manchester city
nedávej mi city
ani lásku
já nechci tebe
chci tu tmavovlásku

nejsem parník ani škuner jsem jen kláda na hladině
zbytečný kus ztrouchnivělého stromu
zapadající slunce na planetě slepců
hřeju ale nevidíš mě
nebo jo?

jsem vzpomínky nás dvou které se ještě vůbec nestaly
ve vzduchu je cítit jaro ale už zítra zase začne mrznout
jenže dnes
je zatím pořád jenom dnes

protože to co prožíváme je jen samé zítra
zítra
zítra
ale nikdy ne teď
a až to všechno skončí zůstane jen včera
smrt
je

pohled ze zákulisí

nehlásím se k tobě už
ale rád bych
to zase udělal

nedávej mi svou lásku
protože bych ji už neunesl
nedávej mi nic
nebuď na mě hodná
ubližuj mi
buď ta nejhorší na světě
to si moc přeju
to zvládnu
takovou tě nechci
a proto tě takovou potřebuju mít
Autor CoT, 28.01.2024
Přečteno 112x
Tipy 16
Poslední tipující: lawenderr, jort1, Veru, narra peregrini, Marten, Žluťák, Fialový metal, enigman, cappuccinogirl, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle má v sobě něco, z čeho se mi při čtení sevřelo hrdlo ( sakra, to zní strašně...archaicky...). Jsou tam útržky, které jako bys mi sebral z hlavy a napsal je tím svým způsobem, kterým já cítím, ale nedovedu ho vyjádřit. Je úžasná.

29.01.2024 13:35:12 | Veru

teď jo...

28.01.2024 15:34:30 | enigman

Nevidím tě, CoTe, jsem mrcha z nejhorších na světě... a teď kvůli tobě lžu!!! Stačí???
Kluku mizernej:-*

28.01.2024 15:23:30 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí