Láska

Láska

Láska je bitva v níž dojdou ti náboje.
Láska je nevzdat to umírat ve stoje.
Láska je ve větru letící pápěří.
Láska ti odolnost docela prověří.
Láska jak hurikán životem zacloumá.
Láska ta zklidní i velkého vzteklouna.
Láska je úsměvem malinký střevíčků.
Láska je rtěnka tvá obtisklá na víčku.
Láska je slunce co tělo tvé ohřeje.
Láska tě zachrání z ledové závěje.
Láska tě zabije, ale i vzkřísí hned.
Láska je nadějí pro bláznivý náš svět.
Láska je cukrátko co život osladí.
Láska ti tělo tvé v horečce ochladí.
Láska je nápojem co spasí žíznící.
Láska je pilulka bolesti tišící.
Láska je tež bolest co nejde vydržet.
Láska je to co nás přivedlo na náš svět.
Láska je vším co si jen člověk může přát
stačí jen opravdu někoho míti rád.
Autor Jarek_S, 15.02.2024
Přečteno 93x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, Marten, Psavec, Marťas9, cappuccinogirl, mkinka, IronDodo, Žluťák, Chane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...originální by to bylo vynechat všude slova "láska"...a nechat čtenáře nad tím zapřemýšlet...o čem to teda je.

15.02.2024 17:18:04 | Marten

Asi ano, ale takto to má zese takový správný rytmus :-). A otázkou je chce čtenář přemýšlet ? No a pokud ano tak pořád je o čem.

16.02.2024 11:57:29 | Jarek_S

...ale bylo by to pro čtenáře stravitelnější...

16.02.2024 15:07:18 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí