Osud jako M.K.

Osud jako M.K.

Anotace: ... https://youtu.be/ZVgHPSyEIqk?si=H_W6jolVSlAfBNdR

Zbláznil jsem se vidím věci tam kde se nedějí
Píšu si s neexistujícími přáteli
A chodím s nejlepší holkou pod sluncem
Všechno se mi daří
Všechno na co sáhnu
Ale zároveň se mi v žilách vaří krev
Jsem agresivní do sebe zahleděný osel
Ať už umřu
Ať konečně umřu
A bude klid
Necucám si palec ale nejsem normální
Já tak jenom vypadám
Když tě vidím jsem ztracený
Cítím jak se mi krev hrne do hlavy
A ztrácím se
Opravdu jsem ztracený
Já už teď vím že tě nemiluju
Jen nechci aby ty jsi nemilovala mě
Každý den trpím a těším se na víkend
Kdy tě neuvidím
A každý víkend trpím protože tu nejsi
Skočím z mostu
Po hlavě do kolejí
Já to udělám
Stejně žádný most ani žádné koleje
Ani já a moje trápení





...neexistuje
Autor CoT, 15.02.2024
Přečteno 85x
Tipy 11
Poslední tipující: maliska, IronDodo, jort1, Marten, Psavec, Žluťák, 96., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ti, co to říkají, to nikdy neudělají :))

16.02.2024 05:02:43 | 96.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí