Skrz mříže..

Skrz mříže..

Anotace: O dívce,která se po nešťastné lásce uzavřela do jiného světa...

Skrz mříže zlaté klece,
kde život dlouhou řekou teče,
děvče co přestalo žít,
a zlaté nitě nechalo jít...

Nezažila vůni květiny,
nepoznala pohlazení,
láska kolem ní už dávno není...

Krvácející srdce,
tvoje tělo na mřížích,
milující tvoje ruce,
ty mříže však nezlomíš...

Můj život zabily,
sem jen pouhou kráskou,
do hrobu zaživa mě pohřbily,
umřela sem láskou...
Autor Lukika, 30.03.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí