Za zavřenými dveřmi

Za zavřenými dveřmi

Anotace: Překlad včerejší řecké básně. V řečtině to líp plyne, ale tak...

Chci, abys zůstala 

Za zavřenými dveřmi 

Ale pokaždé když odejdu

Najdu Tě stát před sebou

 

Mé sny jsou zapomenuté

Nahoře na poličce se zaprášenými fotkami

A já čekám na Tebe

Nad kopcem kde jsme se spolu dívaly na hvězdy 

 

Jsem sama uvnitř svojí mysli

Se lžemi, které jsi řekla

A doufám, že Tě uvidím 

Když se procházím skrze své sny

 

Chci… hodně věcí

Ale vím, že musím odejít 

A zapomenout na všechny ty hvězdy

Co jsme spolu viděly

 

A proto zavírám

Své dveře i okna

A maluji nové nebe

Uvnitř svého srdce 

Autor Denael, 11.03.2024
Přečteno 57x
Tipy 9
Poslední tipující: Chane, Tomcat, Psavec, Kan, Žluťák, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;-)ST

12.03.2024 07:08:43 | Tomcat

Plyne to...smutně, směrem k pochopení

11.03.2024 14:31:43 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí