A zase úplněk

A zase úplněk

A zase úplněk

Nedá si pokoj
mysl čechrá,
v posteli moji
oči větrá.

Táhne mne ven, 
snad vzkaz nese,
na cestu svítí
i v temném lese.

Dnes tunel bílý
v ložnici naší,
dělá si cestu
světlem ji značí.

,, Nepůjdu za tebou
máš to fakt marné,
ty tvoje cestičky
jsou trochu zrádné."

Hezky pluj po nebi
a dělej okrasu,
zvedneme hlavy své
dáš nám třpyt do vlasů. 

Autor Marťas9, 27.03.2024
Přečteno 33x
Tipy 15
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, Psavec, Kan, Žluťák, Marry31, Chane, o3_gambit, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně vykresleno

27.03.2024 08:29:34 | Marry31

Díky moc za nahlédnutí, krásný den

27.03.2024 08:41:02 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí