Notování

Notování

Anotace: nota za notou kráčí svojí samoutou...

na domovních schodech
o objetí tónů
slunce zlatilo mi hlavu.

A hlavou plavou
táhly mraky
bílé cáry vlny.

Na jazyk se drala slova
bůhví proč a bůhví jak
možná - jen tak.

Jen tak a pro nic za nic
seděla jsem na těch schodech
s neznámou písní na jazyku
/dost bylo mučedníků/
chci žít!
Autor Franti, 04.04.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý.

05.04.2007 08:07:00 | Lucie Teru

..výborná.

04.04.2007 21:24:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí