Chci přeskočit

Chci přeskočit

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

..................................
Chci přeskočit
na chodníku louži
na které pluje padlý květ
jako ten koráb v moři
co pluje tam a také zpět
vyloží
námořníky a mořeplavce
cestující a čínské kupce
ti mají čaj a pravé hedvábí
v přístavu v té mé louži
za úsměv prodají.
Ale asi ne.

Nic nechci odložit už na zítřek
co dnes bych mohla udělat
zítra to vůbec nemusí jít
já nemíním druhý den
jenom tak proplakat
i když už neudělám
všechno jako dříve mi šlo
nevím proč
se na to nepřišlo
...no co už...
musím žít tak jak se dá
o tom co bylo dřív
o tom se mi jenom zdá.

~~~~~~~~~~

.....................

Autor Květka Š., 08.04.2024
Přečteno 46x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Marťas9, zase já, Pacik, Helen Mum, Kan, Žluťák, mkinka, Chane, Anfádis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká Květko...

09.04.2024 07:51:49 | Marťas9

Hezké, Květuško :-)

08.04.2024 19:46:25 | Helen Mum

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí