Slamák na hlavě

Slamák na hlavě

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

------------------------

~~~~~~~
Slamák na hlavě
když sedím v trávě
poslouchám brouky
z vedlejší louky,
jeden si stěžuje
druhý se raduje
třetí se praštil
čtvrtej to zbaštil?
Pátý
se pod slamák dobývá
šestý ví to se nedělá,
sedmý je motýl Emanuel
na tu holku z máku
dnes zapomněl.
Na jeden žlutý květ
tam si ten motýl sed
svá křídla si složí
a usne jak v loži,
přiletí beruška
šeptá mu do ouška
já letím do nebe
tam počkám na tebe.
Milý Emanuele.

A já v trávě dál sedím
na všechno si hledím
motýl se probudil
tykadly pozdravil
pak mával křidélky
a zmizel do dálky.
Či do makovic?
Tě pic.

~~~~~~~

......................

Autor Květka Š., 22.04.2024
Přečteno 35x
Tipy 17
Poslední tipující: Martin Kredba, enigman, Marťas9, IronDodo, Paulín, Marcone, zase já, Žluťák, Chane, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká Květuško..

23.04.2024 07:51:26 | Marťas9

Milé a pěkné.ST.

22.04.2024 21:48:58 | Paulín

Pěkné.

22.04.2024 16:10:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí