Žebrák

Žebrák

u cesty v podloubí stromů 

Stojí čeká tiše,  či do větru mluví 

Listy co mince padají k nohám 

však potěšit více i slovy jde líp 

 

Stojí,  kdo, co, kde a jak

Nevidí každý, né nemáš ten zrak

Nekouká očima, prostor ten vnímá 

To na co čeká je jako vlna 

 

Hřeje i chladí

Hebká i mrazí 

Na plno oděni,  a nebo nazí 

Uvnitř i venku jsme. 

Autor Protos1182, 06.05.2024
Přečteno 41x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Frr, Tomcat, zase já, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí