Když nevím co psát

Když nevím co psát

hledám jedno slovo
který by řeklo všechno
co nesmím nikdy říct ani sobě
 
srdce nebuší
všechna vina se odvinula
procento lásky nula
a myslím na první báseň
co mě uhranula
 
myslím i na svůj život před verši
bušilo?
kdo klepal?
kam odešel ten kleptoman
a do kterýho verše schoval
můj tep
 
chtěl bych se zase někdy zaleknout
svýho srdce
 
myslím si
že to jedno slovo který hledám je
v něm 
Autor Náladový básník, 09.05.2024
Přečteno 43x
Tipy 13
Poslední tipující: Lexi, Chane, Psavec, Tomcat, Marten, zase já, Kan, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nejsi sám kdo hledá to slovo...;-)jsi mi připomněl písničku...

https://www.youtube.com/watch?v=d9DqliCcTqo

09.05.2024 19:04:17 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí