Mínusy a plusy

Mínusy a plusy

Mínusy a plusy

I v životě jsou znamínka
čast z nich nám dala maminka.
Předala nám i plusy jiné
chovat se hezky, taky mile.
Bohužel jsou i znamínka
kde v hlavní roli je záminka.
O ty se přeme, čí pak jsou
viníci se jen tak nenajdou.
Občas se najde rovná se
časem všechno srovná se.
Tak honem do těch úkolů
dělat je hezky pospolu.

Autor Marťas9, 11.05.2024
Přečteno 34x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Žluťák, Anfádis, Tomcat, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plusů nech je víc než nímusů...

11.05.2024 08:22:58 | Tomcat

Díky za nahlédnutí, přesně tak plusu víc...

11.05.2024 08:26:54 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí