Svou bublinu si tvořím sám,
jiní povrchu barvy dají.
Co uvnitř je skryto
barvy jejich tají.
Ano, chápu a též to tak mám.
16.05.2024 04:53:30 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?