Setkání s minulostí

Setkání s minulostí

Anotace: Čas nás většinou navždy rozdělí...

Dneska jsem navštívila minulost
dávnou minulost,
asi jsem těch smutků
neměla už dost.
Dnes jsem podala ruku prázdnotě
zůstala ležet tiše a nehnutě,
a tam, kde dřív zvony rozezněly duši,
byli jsme oba slepí i hluší.
Ale tvářili se, že nejsme...
Když jsem se vracela
květy dál kvetly podél cest
a slunce teple hřálo,
na mou kůži se ovšem nedostalo...
Toulala jsem se příliš daleko.
Když jsem se vracela,
tak teple zazněl lidský smích
pro srdce ztrápené
jen vzpomínka zbyla,
malý hřích.
Autor Verena, 05.04.2007
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí