loučení se sněhem

loučení se sněhem

Anotace: tak zasejc za rok.....

Pod nohama sníh ti šustí
s hřívou vítr hraje si
kolínka se dotýkají
rampouch smutně taje si

si tak krásná na prkýnkách
nové gaťky testuješ
žes nespadla do závěje
pod kopcem se raduješ

Až vlek vypnou,jdeš se ohřát
shodíš vlhké obleky
jen tak v gaťkách,podprsence
zabalíš se do deky

jak to vidím,hned mám choutky
do teplíčka k tobě hned
zalezu a přitulím se
přemlouvám Ťe na zálet...
Autor poeta, 31.03.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí