Kříž

Kříž

Anotace: poselství velikonoc

Úzkostí se srdce svírá.
Chybí naděje i víra,
místo deště smutek z nebe padá.
Opuštění. Bolest. Slzy. Zrada.
Jasný den se v soumrak mění,
zakrývá tvé utrpení.

Však za smutkem kříže se ukrývá
slavné a vznešené GLORIA.
Radostné velikonoce!

I kříž nese své ovoce.
- víru v Boha, člověka,
- radost, kterou nečekáš,
- pohlazení, odpuštění,
nenávist se v lásku mění.

Kříž tvou duši promění.
Kříž ti dává naději.
Autor danav, 06.04.2007
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné Velikonoce...

06.04.2007 08:26:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí