Početí

Početí

Anotace: jak si tak ziju

POČETÍ

Můj život nikdy nezačal
nebyl počat, byl jen dán
vesmírnou pannou odpočítán:
tři, dva, jedna, teď
začni žít
pohleď na svět
pohleď na život
žij sama, jsi dáma, jako máma

Celé to záhadné početí
otci život bez dětí
byl dán
nepřizván
nechtěnou ženou spočítán
tři, dva, jedna, svět
boří se pode mnou
co teď???
žiju sama, jsem dáma, jako máma
Autor Stepa, 31.03.2005
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí