Čarodějnice

Čarodějnice

Anotace: deprese a sebevrazedne sklony(ty nastesti nejsou moje)

Čarodějnice

Mlčí les vlčí,
uzavřel se do sebe a mlčí
smrky míří
do srdce
hlaveň k hlavě
tak řekni
to slovo
zaklínadlo lesa
jinak – nebesa!
ony
uhranou tě navždy
a ty už nikdy
nezapomeneš,
neusneš,
neprobudíš se
doma…
Autor Stepa, 01.04.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí