Polibky

Polibky

Anotace: :)

Děťátko od maminky pusu na dobrou noc dostane.
Nesmělá a rychlá pusa od spolužáka,
kdy pak kolem ticho nastane.
Pak už si ,,velké´´ děti nenechají dát pusu od mámy,
pro ně je lepší a hodnotnější polibek od dámy.
Přichází první lásky,kdy pod lampou se schováváš,
tiskneš se k němu a něžný polibek na rty mu dáváš.
Znáte se už déle a zkoušíte první líbání
a s ním i jeho zamilované vyznání.
A tak to jde stále dál a dál,
když chlapec dívku za ruku vzal,
strašně se toho všeho bál
a pak... pak se mu o tom všem sladký sen zdál.
Autor Gagulii, 01.04.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí