Měniči

Měniči

Anotace: jak souvisi feministicka teorie s cajem

Měniči

Na polici v sednici
hrnec čaje kouřící
zbytek cukru na lžíci
muži v kruhu sedící
na prkenné lavici
-predátoři, měniči
v koutě žena plačící

Ve vesnici v sednici
prázdný hrnec v polici
bez cukru
bez kouře
jen ti muži v komoře
za ruce se držící
mlčící traviči

Žena čaj vypila
v muže se změnila
Autor Stepa, 02.04.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí