Pracovní problémy

Pracovní problémy

Anotace: Když ste v novém kolektivu, zvláště v oblasti žen, najdete jako všude nějaké ...

PRACOVNÍ PROBLÉMY

Jsem dost čilej bezva showman
mezi prima partou žen.
Až dnes mě skvěle rozesmály
a já byl jimi než kdy jindy mile potěšen.

Nehraje tam žádná hudba,
avšak práce více nežli nuda.
Nestává se, abychom dlouho stáli
a mně nejal pořád huba.

Mě neževí žádné blbé hádky,
ať už jsou to prima kamarádky.
Všichni se až moc dobře znaly
a vrátily se v dobrém zase zpátky,

vždyť u stolu jsou koše na odpadky.
Autor jehlaspichlas, 11.04.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám představu textilní továrny... Ale tam se musí chlap cítit jako paša...

25.04.2007 14:00:00 | Juhunka

to by se spostům mužům líbilo

12.04.2007 13:57:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí