Jaro

Jaro

Anotace: ...

Sluníčko zahřej mě
pohlaď mě po duši
skřivánku zazpívej
líbezně pro uši
ať vánek rozcuchá
mé zlaté vlasy
teď se už nevrátí
zlé zimní časy
Autor Sarah, 02.04.2005
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí