Oproštění

Oproštění

Anotace: Dobrovolně se necháváme svazovat konvecemi, ale proč??:)

Cáry papíru jsou slova přeházená.
Nohy na stole je gesto proradné.
Ruce v kapsách při rozhovoru.
A žvýkat s pusou dokořán.

Krknu si, pořádně,
abyste to všichni slyšeli
a až na prstech spočítáš
kolik prohřešků a mravních ustanovení jsem porušila,
budu PRYČ.

Nechápavé pohledy a pokrčená ramena,
Nic není v tvojí moci,
ale na mě nikdy nezapomeneš.

Zkus si taky sčesat vlasy přes oči,
a když si sedneš, dát nohy od sebe.

Usmát se do světa
a být tak VOLNÝ.
Autor mavi, 12.04.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také jsem byl mladý...

17.04.2007 00:13:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí