Dušefní onanie (((CHULIČ)))

Dušefní onanie (((CHULIČ)))

Anotace: jak uklidnujicí

Znám jednoho huliče
svět je pro něj krásný
bere drogy,balí vše
pak je život mastný

Znám jednoho huliče
měl kámoše sodomity
Znám jednoho huliče
ztratil obraz reality

Znám jednoho huliče
prohulil si život
tohle ještě není vše
pořád slyší cinkot

Znám jednoho huliče!!
bydlí hulič ve mně!!!!!
kdyžs chtěl být jako CHE
nemůžu přestat zab mně!!!
Autor LaBiL, 03.04.2005
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí